Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Για τις νύφες του καλοκαιριού Παντρεύεστε; Τέλεια! Θέλετε να μαγέψετε τους πάντες τη μεγάλη αυτή μέρα της ζωής σας; Κανένα πρόβλημα! Τα tips ομορφιάς που σας δίνουμε θα σας εξασφαλίσουν ότι θα κλέψετε την παράσταση!

Για τις νύφες του καλοκαιριού

Παντρεύεστε; Τέλεια! Θέλετε να μαγέψετε τους πάντες τη μεγάλη αυτή μέρα της ζωής σας; Κανένα πρόβλημα! Τα tips ομορφιάς που σας δίνουμε θα σας εξασφαλίσουν ότι θα κλέψετε την παράσταση!

 
Η ημέρα του γάμου σας είναι αποκλειστικά δική σας! Είστε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς και πρέπει κυριολεκτικά να ''κλέψετε'' την παράσταση. Θέλετε σίγουρα να δείχνετε εντυπωσιακή, λαμπερή, με επιδερμίδα που θα ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα και εικόνα που θα θαμπώσει όλα τα βλέμματα.
Πάμε λοιπόν να μάθουμε μαζί, μερικά tips ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας και θα κάνουν εκείνη τη μέρα, πραγματικά μοναδική για σας.

Λίγες μέρες πριν το γάμο


  • Αν δεν έχετε προλάβει να αποκτήσετε ένα κολακευτικό μπρούτζινο χρώμα, και ειδικά αν το νυφικό σας έχει μεγάλο ντεκολτέ ή είναι στράπλες, μπορείτε έγκαιρα να καταφύγετε στη λύση των self tan προϊόντων για σώμα και πρόσωπο. Ακολουθήστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης τους, απλώστε τα ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και ...σε λίγες μόνο ώρες η επιδερμίδα σας θα δείχνει υπέροχα μπρούτζινη! Συμβουλή: Ξεκινήστε αυτή τη διαδικασία 5-6 μέρες πριν το γάμο σας ώστε να αποκτήσετε την απόχρωση που σας ταιριάζει με 2-3 φορές χρήσης, δηλαδή ανά 2 μέρες.
  • Αφιερώστε λίγο χρόνο στην προετοιμασία της επιδερμίδας σας, ιδανικά μία βδομάδα πριν την πολυπόθητη ημερομηνία. Χρησιμοποιήστε ένα απολεπιστικό προϊόν προσώπου, κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών σας, επιμείνετε σε περιοχές όπως η μύτη, το πηγούνι ή το μέτωπο, που συνήθως συσσωρεύονται νεκρά κύτταρα και αφαιρέστε το προϊόν με άφθονο νερό. Η διαδικασία της απολέπισης, θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα αφήσει την επιδερμίδα σας λεία και απαλή.
  • Συνεχίστε φορώντας μια ενυδατική μάσκα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό και χαλαρώστε για 15'. Αφαιρέστε στη συνέχεια τη μάσκα με νερό, τονώστε την επιδερμίδα σας με λοσιόν και απλώστε τη διπλάσια ποσότητα κρέμας ημέρας ή νύχτας στην επιδερμίδα σας. Μετά από 10΄ αφαιρέστε με ένα χαρτομάντιλο όση ποσότητα δεν έχει απορροφηθεί. Τώρα μπορείτε να κοιταχθείτε στον καθρέπτη σας: Η επιδερμίδα σας θα δείχνει ξεκούραστη, λαμπερή και αναζωογονημένη! Έτοιμη δηλαδή για τη μεγάλη μέρα!
  • Κάντε ένα πήλινγκ σε όλο σας το σώμα , επιμένοντας περισσότερο και πάντα με κυκλικές απαλές κινήσεις, στις πιο σκληρές περιοχές όπως είναι τα γόνατα ή οι αγκώνες και οι φτέρνες. Αφαιρέστε με άφθονο νερό στο ντους σας και αφού σκουπιστείτε, απλώστε στο σώμα σας μία πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος.

Την ίδια μέρα το πρωί

  • Ξεκινήστε τη μέρα σας καθαρίζοντας το πρόσωπό σας και απλώνοντας στη συνέχεια μία πλούσια στρώση ενυδατικής μάσκας προσώπου. Αφήστε τη να δράσει για 15΄ και αφαιρέστε τη, περάστε λοσιόν και βάλτε την ενυδατική σας κρέμα.
  • Αν θέλετε τα χείλη σας να έχουν χρώμα το βράδυ και μετά ... από τα φιλιά σε χιλιάδες καλεσμένους κάντε το εξής: Επιλέξτε ένα μολύβι χειλιών σε γήινη απόχρωση και αρχίστε να φτιάχνετε το περίγραμμα των χειλιών σας αλλά και να βάφετε με αυτό και το εσωτερικό τους από το πρωί! Φορέστε στη συνέχεια το κραγιόν σας, αφήστε το μία ώρα περίπου, αφαιρέστε το χρώμα με ένα χαρτομάντιλο και... επαναλάβετε την ίδια διαδικασία, δηλαδή μολύβι, κραγιόν ανά μία ώρα! Πιστέψτε μας ...και μετά από το γλέντι.... τα χείλη σας ακόμα και αν δεν έχουν ίχνος κραγιόν επάνω τους, θα έχουν αποκτήσει χρώμα και θα δείχνουν όμορφα!
  • Περιποιηθείτε τα χέρια και τα πόδια σας με ειδικές κρέμες και βάψτε τα νύχια μεένα απαλό χρώμα βερνικιού. Συνήθως οι μπεζ, ροδακινί, απαλές ροζ ή λευκές αποχρώσεις είναι ότι καλύτερο για την περίσταση, όπως και το γαλλικό μανικιούρ- πεντικιούρ!

Μία ώρα πριν φύγετε για την εκκλησία

  • Με ένα υγρό σφουγγαράκι απλώστε στο πρόσωπο και το λαιμό, μία ανάλαφρη στρώση make-up σε φυσική απόχρωση, όσο πιο κοντά στη δική σας. Μην ξεχάσετε να απλώσετε make-up και επάνω στα χείλη.
  • Φορέστε concealer σε σημεία του προσώπου σας που πιθανά χρειάζονται πιο έντονη κάλυψη, στην περιοχή γύρω από τα μάτια αλλά και στο κινητό βλέφαρο για να χαρίσετε διάρκεια στις σκιές σας.
  • Περάστε μία ανάλαφρη πούδρα σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, πιθανά και με ιριδίζουσες λάμψεις ή ιχνοστοιχεία που θα σας χαρίσουν διακριτική αλλά εντυπωσιακή λάμψη.
  • Απλώστε μία πρώτη στρώση μάσκαρα, χτενίζοντας τέλεια με το βουρτσάκι της τις πάνω και κάτω βλεφαρίδες σας
  • Επιλέξτε μία πολύ ανοιχτή απόχρωση σκιάς σε μπεζ, λευκό ή απαλό ροζέ τόνο, απλώστε τη στο τόξο κάτω από το φρύδι αλλά και στην εσωτερική γωνία του κινητού βλεφάρου για να δημιουργήσετε την αίσθηση ενός τέλειου σχήματος ματιού.
  • Με μία πιο σκούρα απόχρωση σκιάς, δώστε ένταση στο βλέμμα φορώντας τη στο κινητό μόνο βλέφαρο, ξεκινώντας από την εξωτερική του γωνία και με φορά προς τα μέσα, σβήνοντας απαλά προς το κέντρο, ώστε τα δύο χρώματα να αναμιχθούν αρμονικά μεταξύ τους.
  • Περάστε λίγη ποσότητα μολυβιού στις ρίζες του κάτω βλεφάρου για να τονίσετε διακριτικά το μάτι και με την ίδια σκούρα απόχρωση της σκιάς και με ένα πολύ λεπτό πινέλο, καλύψτε από πάνω το μολύβι σας. Με αυτό τον τρόπο δεν θα απλώσει και μετά από ώρες και θα έχετε ακόμα πιο φυσικό look.
  • Τώρα που τελειώσατε με τις σκιές, ήρθε η στιγμή να φορέσετε μία ακόμα στρώση μάσκαρα.
  • Επιλέξτε μία ροδακινί ή ροζέ απόχρωση ρουζ και τονίστε απαλά τα ζυγωματικά σας, σβήνοντας με όση ποσότητα ρουζ έχει απομείνει στο πινέλο σας, στη μύτη και τους κροτάφους.
  • Με το ειδικό μολύβι χειλιών, σχηματίστε το περίγραμμα σας σε ένα τόνο πιο σκούρο από την απόχρωση του κραγιόν που έχετε επιλέξει. Απλώστε το κραγιόν σας με ένα πινέλο χειλιών, για να αποκτήσετε υπέροχο χρώμα και να απλωθεί τέλεια παντού. Οι αποχρώσεις που προτείνουμε είναι σε ροδακινί, ροζέ ή γήινους τόνους για φυσικό τελείωμα. Αν σας αρέσει η επιπλέον λάμψη, ένα lip gloss ουδέτερο, θα σας χαρίσει ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
  • Η τελευταία πινελιά σας θα είναι το άρωμα! Πριν φορέσετε το νυφικό σας, ''ντυθείτε '' με το άρωμα που αγαπάτε και σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο ελκυστικές. Αφού φορέσετε το νυφικό σας, ψεκάστε στον αέρα μία ποσότητα από το άρωμα και περάστε μέσα από αυτό!

Καλή Επιτυχία και η ΄Ώρα η Καλή!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου