Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Το θαυματουργό έλαιο ομορφιάς Το έλαιο ομορφιάς είναι ένα θαυματουργό αλλά και πολύ πρακτικό καλλυντικό προϊόν, αφού μπορεί να μας προσφέρει ολική ενυδάτωση από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Το θαυματουργό έλαιο ομορφιάς

Το έλαιο ομορφιάς είναι ένα θαυματουργό αλλά και πολύ πρακτικό καλλυντικό προϊόν, αφού μπορεί να μας προσφέρει ολική ενυδάτωση από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

 
Ολική ενυδάτωση με ένα μόνο καλλυντικό προϊόν; Δύσκολο να το πιστέψετε; Διαβάστε παρακάτω και αρκεί μια απλή δοκιμή για να σας πείσει.

Τα ενυδατικά έλαια είναι γνωστά από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και τα θαυματουργά τους αποτελέσματα στην επιδερμίδα.

Αποτελούν την ιδανική λύση για το καθημερινό μας μασάζ, την πλούσια ενυδάτωση στο σώμα και το πρόσωπο, κι ακόμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μπάνιο μας για απαλότητα και λεία υφή στην επιδερμίδα ή και σαν θεραπεία για τα ξηρά μαλλιά πριν το λούσιμο. Οι περισσότερες από μας, χρησιμοποιούμε συνήθως τα ειδικά αυτά έλαια  μετά το ντους , για επιπλέον ενυδάτωση, αλλά αγνοούμε τις υπόλοιπες χρήσεις τους.

Πάμε να ανακαλύψουμε τα μυστικά τους και τους πολλούς τρόπους χρήσης τους!

Στο Σώμα

  • Προσθέστε λίγες σταγόνες από το Θαυματουργό Έλαιο Ομορφιάς στο σφουγγάρι σας μαζί με το αφρόλουτρο σας και απολαύστε ένα πλούσια θρεπτικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας.
  • Μετά το ντους ,απλώστε λίγη ποσότητα από το αγαπημένο σας έλαιο σε νωπή επιδερμίδα ταμπονάρετε με τη πετσέτα και νιώστε το δέρμα σας μεταξένιο.
  • Μετά την ηλιοθεραπεία, εφαρμόστε λίγη ποσότητα από το έλαιο σε όλο το σώμα σας. Θα νιώσετε άμεσα την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη, ενώ ταυτόχρονα θα καταπραΰνετε ερεθισμούς ή κοκκινίλες που προκλήθηκαν από την έκθεσή στον ήλιο.
  • Αν θέλετε να κάνετε το ξύρισμα των ποδιών σας παιχνιδάκι, εφαρμόστε μικρή ποσότητα ελαίου στις γάμπες , προσθέστε μερικές σταγόνες νερό και ξεκινήστε τη διαδικασία αποτρίχωσης. Το έλαιο προστατεύει τα πόδια σας από ανεπιθύμητους τραυματισμούς και αφήνει την επιδερμίδα τέλεια ενυδατωμένη και απαλή
  • «Σκληρές» φτέρνες, γόνατα και αγκώνες; Πριν κοιμηθείτε απλώστε το έλαιο με κυκλικές κινήσεις στις περιοχές αυτές που χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση. Το πρωί θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Για όμορφα και πάντα φροντισμένα χέρια, απλώστε μερικές σταγόνες έλαιο και κάντε ελαφρύ μασάζ, επιμένοντας στην περιοχή γύρω από τα νύχια. Άμεσα αυτά θα αποκτήσουν ελαστικότητα και θα δυναμώσουν έτσι ώστε να μην σπάνε εύκολα.


Στα Μαλλιά

  • Στο πρωινό χτένισμα εφαρμόστε μερικές σταγόνες για μαλλιά λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Δε λαδώνει!
  • Σαν μάσκα μαλλιών: Πριν το λούσιμο απλώστε το έλαιο στις άκρες της τρίχας και τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια ζεστή πετσέτα για 20' .Στη συνέχεια λουστείτε κανονικά. Τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν στιλπνότητα και λάμψη στη στιγμή και θα γίνουν ευκολοχτένιστα.
  • Πριν πάτε στην παραλία, προστατέψτε τα μαλλιά σας από την αφυδάτωση που προκαλεί ο ήλιος και το αλάτι, απλώνοντας ειδικά στις άκρες τους λίγη ποσότητα ελαίου .Θα διαπιστώσετε ότι αυτό θα αυξήσει την ανθεκτικότητά τους και την αντοχή τους στις φθορές και την ξηρότητα

Στο Πρόσωπο

· Δεν είναι απαραίτητο στις αποδράσεις του σαββατοκύριακου να παίρνετε μαζί την ενυδατική σας κρέμα.  Αν φύγετε μόνο για 1-2 ήμερες και θέλετε να έχετε μαζί σας μόνο τα απαραίτητα, το έλαιο είναι η λύση που ζητάτε. Απλώστε το πρωί και βράδυ σε υγρό πρόσωπο, αφήστε το να δράσει λίγα λεπτά και ξεπλυθείτε  με νερό. Η πλούσια σύνθεση του και οι βιταμίνες που περιέχει, θα κάνουν την επιδερμίδα σας να αποκτήσει άμεσα λάμψη, υγρασία  και φωτεινότητα.
Η  γκάμα της Oriflame, διαθέτει το θαυματουργό έλαιο ομορφιάς Swedish Spa Beauty Wonder Oil,με Hydracare+, ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα με θαλάσσια φύκια  που χαρίζει εντατική ενυδάτωση, ενώ διαθέτει και πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες χάρη στο έλαιο πιπερόριζας, καρύδας και αμυγδάλου .Επίσης είναι εμπλουτισμένο με  βιταμίνη Ε που ενυδατώνει σε βάθος και  βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας αφήνοντας την υπέροχα απαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου