Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πως μπορούμε να προστατευτούμε;απο τον ηλιο . Προστασία για όλη την Οικογένεια!

 

Sun Zone – Προστασία για όλη την Οικογένεια!

Το καλοκαίρι κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή του και ανυπομονούμε για ηλιόλουστες ημέρες γεμάτες χαρά!

Ζητήσαμε από τον Ερευνητή μας (Principal Claims Communication Scientist), Dean Hickey να απαντήσει μερικές ερωτήσεις.
Ο ήλιος μας κάνει καλό, έτσι δεν είναι;
- Φυσικά, το να απολαμβάνουμε με μέτρο τον ήλιο είναι καλό για εμάς. Δυστυχώς, ο ήλιος μπορεί να έχει και αρνητικές επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας. Οι ακτίνες UV, όχι μόνο συμμετέχουν στη γήρανση της επιδερμίδας αυξάνοντας τις ρυτίδες και τις δυσχρωμίες αλλά μπορούν και να προκαλέσουν έγκαυμα και, στη χειρότερη περίπτωση, να αυξήσουν τον κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος.
Πως μπορούμε να προστατευτούμε;- Υπάρχουν μερικοί απλοί αλλά σημαντικοί κανόνες που πρέπει να θυμόμαστε. Πρώτα από όλα, πρέπει να αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο τις μεσημεριανές ώρες, μεταξύ 11 και 3. Να φοράμε πάντα καπέλο και γυαλιά ηλίου και πάνω από όλα, να χρησιμοποιούμε αξιόπιστα αντηλιακά όταν είμαστε στον ήλιο.
Αφού αναφέρετε την αξιόπιστη αντηλιακή προστασία, τί είναι αυτό που κάνει τη σειρά Sunzone ξεχωριστή;- Για πρώτη φορά, εμπλουτίσαμε τα προϊόντα με την Τεχνολογία Κυτταρικής Προστασίας (Cellular Protection Technology) που συνδυάζει με επιτυχία φίλτρα προστασίας απο τις ακτίνες UVA και UVB με την αντιοξειδωτική Βιταμίνη E. Τα στοιχεία αυτά συνδυάζονται έτσι ώστε να προστατεύουν την επιδερμίδα σας απο τη φθορά του ήλιου. Μετά την έκθεση στον ήλιο, προτείνουμε τα προϊόντα Sun Zone After Sun που βοηθούν την επιδερμίδα να αναζωογονηθεί. Όλα τα προϊόντα Sun Zone είναι ανθεκτικά στο νερό όμως μην ξεχνάτε να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή κάθε 2 ώρες τουλάχιστον και ακόμα πιο συχνά εάν κολυμπάτε ή ιδρώνετε. Ελπίζουμε να σας αρέσει και η πιο ελαφριά υφή τους.
Και πως επιλέγουμε τη σωστή προστασία;Η σειρά Sun Zone διαθέτει διάφορους ΔΠ, ευχάριση υφή και συσκευασίες για όλη την οικογένεια! Για να επιλέξουμε τη σωστή προστασία πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας τους παρακάτω παράγοντες:
  • Την ώρα της ημέρας: Χρειάζεστε μεγαλύτερο ΔΠ μεταξύ 11 και 3, τις ώρες που ο ήλιος είναι πιο δυνατός.
  • Το περιβάλλον: το χιόνι, η άμμος και το νερό αντανακλούν το 90% της ηλιακής ακτινοβολίας, αυξάνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις.
  • Τον τύπο της επιδερμίδας: Εάν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη ή πολύ ανοιχτή, πρέπει να προσέχετε πολύ και να χρησιμοποιείτε υψηλό ΔΠ.
  • Τον καιρό: Μη σας ξεγελά το δροσερό αεράκι ή τα σύννεφα που επιτρέπουν σε μεγάλο μέρος των ακτίνων UV να περάσουν. Χρησιμοποιείστε αντηλιακό!

Είναι αλήθεια οτι χρειαζόμαστε ειδική αντηλιακή προστασία για το πρόσωπο;
- Ναι. Είναι προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την εύθραυστη επιδερμίδα του προσώπου. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας προσώπου Sun Zone που περιέχουν επιπλέον ενυδατικά στοιχεία και προσφέρουν ακόμα περισσότερη φροντίδα καθώς και αντιγηραντική προστασία.
Πως εφαρμόζω σωστά την αντηλιακή προστασία;Ξεκινήστε 20 λεπτά πριν βγείτε στον ήλιο για να επιτρέψετε στο προϊόν να απορροφηθεί και να αρχίσει να ενεργεί. Χρησιμοποιήστε μία χούφτα (περίπου 30ml) κρέμας για όλο το σώμα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα πιο εκτεθημένα σημεία όπως τα αυτιά, τα χέρια, ο λαιμός και τα γόνατα. Μην ξεχάσετε να καταπραΰνετε την επιδερμίδα σας μετά την έκθεση στον ήλιο με τα προϊόντα Sunzone After Sun που ειναι εμπλουτισμένα με Aloe Vera!

τηλεφωνιστε μας για την παραγγελια σας στα τηλεφωνα...
6976417951 what*s up 6955399301 vodafone ( cu )

Έχετε να βάλετε παραγγελία από τον Κατάλογο Κατάλογο 16? Αγοράστε ξανά τα αγαπημένα σας προϊόντα και κερδίστε απίθανα Δώρα