Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Όμορφοι άνθρωποι, όμορφος πλανήτης! Τα καλλυντικά που κάνουν πιο όμορφους τους ανθρώπους αλλά και τον πλανήτη, είναι εδώ και έχουν την υπογραφή της Oriflame!

Όμορφοι άνθρωποι, όμορφος πλανήτης!

Τα καλλυντικά που κάνουν πιο όμορφους τους ανθρώπους αλλά και τον πλανήτη, είναι εδώ και έχουν την υπογραφή της Oriflame!

 
Φανταζόσασταν ποτέ ότι υπάρχουν καλλυντικά που μπορούν να φροντίζουν την δική σας ομορφιά και την ομορφιά του πλανήτη ταυτόχρονα;

Είστε ευαισθητοποιημένη με το περιβάλλον αλλά θέλετε και να χαρίζετε στην επιδερμίδα σας ότι καλύτερο με την υπογραφή της φύσης;

Τώρα μπορείτε να τα έχετε και τα δυο!

Στη βιομηχανία των καλλυντικών υπάρχουν φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, που χαρίζουν στην επιδερμίδα σας απίθανα αποτελέσματα και η παραγωγή τους είναι φιλική προς το περιβάλλον!
Τι πιστοποιεί τη διαφορετικότητα αυτών των προϊόντων;
Τα σήματα παγκόσμιων οργανισμών που αναγράφονται στις συσκευασίες τους!

Ανακαλύψτε τι κρύβει το καθένα από αυτά:

Ecocert
Το πιστοποιητικό Natural Ecocert εξασφαλίζει ότι τουλάχιστον το 95% των συστατικών των προϊόντων, προέρχονται από φυσικές πηγές και το υπόλοιπο 5% από οργανικές πηγές. Οι προδιαγραφές του Ecocert ακολουθούν και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο όρος Ecocert σημαίνει επίσης ότι η κατασκευή των προϊόντων έχει πραγματοποιηθεί με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και με σεβασμό προς τον καταναλωτή. Όλα τα πιστοποιημένα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και οι πρώτες ύλες προέρχονται από ανιχνεύσιμες, ανανεώσιμες και βιώσιμες πηγές.

FCS (Forest Stewardship Council)
Το σήμα αυτό υποδεικνύει ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις συσκευασίες των προϊόντων προέρχονται από βιώσιμα δάση ελεγχόμενης διαχείρισης.
Μέσω του οργανισμού FSC οι καταναλωτές και οι εταιρίες ,μπορούν να επιλέγουν προϊόντα από χαρτί που προέρχεται από βιώσιμα δάση ειδικής καλλιέργειας και ελεγχόμενης διαχείρισης ξυλεία.

Vegan Society
Ο οργανισμός Vegan Society είναι ο πρώτος οργανισμός vegan και ιδρύθηκε το 1944. Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει διεθνή χαρακτήρα και αναγνωρίζεται από περισσότερες από 45 χώρες. Ο οργανισμός αυτός προωθεί τον περιορισμό της χρήσης των ζώων για πειράματα και υποστηρίζει την ευημερία τους.

Fairtrade
Καθημερινά, μεγάλες ποσότητες προϊόντων παράγονται σε αναπτυσσόμενες χώρες ,από ανθρώπους που εργάζονται κάτω από δυσμενείς συνθήκες δουλειάς και διαβίωσης. Σε μερικές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται και ανήλικοι αλλά και άτομα υπό συνθήκες δουλείας για να προσφέρουν στην αγορά προϊόντα πάρα πολύ φθηνά. Το Fairtrade είναι ένα σήμα δεοντολογίας, που διασφαλίζει ότι οι αγρότες και οι εργαζόμενοι αμείβονται σωστά, έχουν τη δυνατότητα να οργανώνονται και να διαθέτουν τα προϊόντα τους στη διεθνή αγορά. Μέσω της οργάνωσης αυτής, συνεισφέρουμε σε τοπικές επικοινωνίες της Ινδίας και της Αφρικής βοηθώντας τους να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Συμπέρασμα


Αν τα καλλυντικά που χρησιμοποιούνται έχουν στις συσκευασίες τους τα σήματα των παραπάνω παγκόσμιων οργανισμών ξέρετε ότι:
  • Τουλάχιστον το 95% των συστατικών τους προέρχονται από τη φύση από ανιχνεύσιμες, ανανεώσιμες και βιώσιμες πηγές.
  • Οι φόρμουλες των προϊόντων είναι χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης, συντηρητικά parabens, σιλικόνη, έλαια μετάλλων και συνθετικά αρώματα.
  • Οι πρώτες ύλες τους προέρχονται από πηγές, μέσω των οποίων υποστηρίζονται τοπικοί παραγωγοί σε αναπτυσσόμενες χώρες, συμβάλλοντας στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης τους.
  • Χρησιμοποιούνται 100% ανακυκλώσιμα και φιλικά προς τη φύση υλικά συσκευασίας.
  • Το χαρτί των συσκευασιών προέρχεται από δάση ειδικής καλλιέργειας και ελεγχόμενης διαχείρισης ξυλεία.

Η Oriflame σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ,δημιούργησε και σας παρουσιάζει την Eco beauty, την 1η σειρά καλλυντικών παγκοσμίως που εγκρίνεται από τους οργανισμούς FAIRTRADE, ECOCERT, THE VEGAN SOCIETY, FSC, με βάση τις αυστηρότερες οικολογικές και κοινωνικές προδιαγραφές, γιατί πιστεύει πραγματικά ότι η επιδερμίδα σας αξίζει το καλύτερο!

Η σειρά αυτή αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

Oriflame Ecobeauty Smoothing Day cream, καινοτομική κρέμα ημέρας με αντιοξειδωτική δράση, που ανανεώνει την επιδερμίδα και ενισχύει το προστατευτικό της φράγμα, ενώ λειαίνει τις λεπτές γραμμές ξηρότητας.

Oriflame Ecobeauty Smoothing Night cream, αντιοξειδωτική κρέμα νύχτας πολλαπλής δράσης, που θρέφει, προστατεύει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ κοιμάστε.

Oriflame Ecobeauty Smoothing Eye cream, κρέμα ματιών με ανάλαφρη αποκλειστική σύνθεση που λειαίνει τις ρυτίδες, μειώνει τα πρηξιματάκια και τους μαύρους κύκλους, ενώ φροντίζει ιδανικά την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

Oriflame Ecobeauty Hydrating Foundation σε 5 αποχρώσεις για να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας την πολυτέλεια ενός ανάλαφρου και πολύ θρεπτικού ενυδατικού make-up, με βιολογικό Shea butter για βελούδινη αίσθηση και υφή.

Oriflame Ecobeauty Shower gel με ήπια θρεπτικά συστατικά που απαλύνουν την επιδερμίδα αφήνοντάς τη δροσερή και ανάλαφρα αρωματισμένη.

Oriflame Ecobeauty Hand cream που προσφέρει προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και υπέροχη απαλότητα στα χέρια σας.

Oriflame Puressence Eau de toilette, ένα άρωμα που σας εμπνέει με καταπράσινο βασιλικό, άνθη πορτοκαλιάς και ένα αισθησιακό vetiver, σε απόλυτη αρμονία με σας και τον πλανήτη!

Αν θέλετε και σεις να φοράτε προϊόντα με την υπογραφή της φύσης, επιλέξτε να δοκιμάσετε τη σειρά Ecobeauty της  Oriflame, γιατί για μας.... το μότο είναι:

«Όμορφοι άνθρωποι, Όμορφος πλανήτης»!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου