Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκτήστε υπέροχες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες Θέλετε βλέμμα ακαταμάχητο και ματιά που κανείς δεν θα μπορεί να της αντισταθεί; Πανεύκολο! Αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες.

Αποκτήστε υπέροχες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες

Θέλετε βλέμμα ακαταμάχητο και ματιά που κανείς δεν θα μπορεί να της αντισταθεί; Πανεύκολο! Αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες. 

 
Οι μακριές και πυκνές βλεφαρίδες που χαρίζουν γοητεία στο βλέμμα, είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Αν δεν σας τις έχει χαρίσει η φύση μη στενοχωριέστε καθόλου, γιατί υπάρχουν και οι τεχνητές βλεφαρίδες, που εφαρμόζονται σε λίγα μόλις λεπτά!

Τα μυστικά για εύκολη και απλή εφαρμογή:

- Επιλέξτε το είδος των βλεφαρίδων που σας ταιριάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε .Υπάρχουν σε στυλ φυσικό ή πιο έντονο, δραματικό ή σοφιστικέ.

- Καθαρίστε τέλεια τις φυσικές σας βλεφαρίδες, ώστε να απομακρύνετε κάθε υπόλειμμα του μακιγιάζ.
 
 - Κρατήστε την τεχνητή βλεφαρίδα κατά μήκος των δικών σας βλεφαρίδων για να καθορίσετε ακριβώς το μήκος που σας ταιριάζει.
- Κόψτε την τεχνητή βλεφαρίδα σύμφωνα με το επιθυμητό σας μήκος, κρατήστε την στα χέρια σας και απλώστε στην άκρη της την ειδική κόλλα.

 - Προσοχή! Μην εφαρμόσετε την κόλλα κατευθείαν στα βλέφαρά σας.
 
 - Η κόλλα έχει άσπρο χρώμα όταν την εφαρμόζετε αλλά στη συνέχεια γίνεται διάφανη...οπότε μην ανησυχείτε δεν θα φαίνεται σε λίγο αυτή η άσπρη γραμμή.

- Ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού σας και προς τα έξω, εφαρμόστε την τεχνητή βλεφαρίδα κατά μήκος της γραμμής της φυσικής βλεφαρίδας σας.




- Πιέστε απαλά και συγκρατήστε την τεχνητή βλεφαρίδα στην επιθυμητή θέση.

- Συνεχίστε απλώνοντας μία λεπτή στρώση μάσκαρα που θα ενώσει ουσιαστικά τις φυσικές με τις τεχνητές βλεφαρίδες.

- Κάντε το μακιγιάζ των ματιών σας με σκιές, μολύβι ή eyeliner ανάλογα με το στυλ και το ύφος που έχετε επιλέξει για την περίσταση.

Στην Oriflame μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 διαφορετικά στυλ, είτε για φυσικό , είτε για πιο δυναμικό look!

Τολμήστε το! Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
Μην ξεχνάτε οτι το καλοκαίρι είναι η καταλληλότερη εποχή για να δοκιμάσουμε και πιο «καυτά» look!

Καλή σας Επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου