Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Χρωματιστά μολύβια και eyeliners Οι περισσότερες από μας θέλουμε κάτι εντυπωσιακό για το μακιγιάζ μας, αλλά με εύκολο τρόπο και λιγότερα προϊόντα ! Τα πολύχρωμα μολύβια και τα χρωματιστά eyeliner για τα μάτια, είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε.

Χρωματιστά μολύβια και eyeliners

Οι περισσότερες από μας θέλουμε κάτι εντυπωσιακό για το μακιγιάζ μας, αλλά με εύκολο τρόπο και λιγότερα προϊόντα ! Τα πολύχρωμα μολύβια και τα χρωματιστά eyeliner για τα μάτια, είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε. 

 
Φέτος η μόδα θέλει χρώματα! Οι έντονες αποχρώσεις στα ρούχα και τα αξεσουάρ, που φιγουράρουν παντού και φτάνουν μέχρι και σε πολύ ακραίους φλουό συνδυασμούς, επιβάλλουν και επιλογές πολύχρωμες για το μακιγιάζ των ματιών μας. Τολμήστε τις λοιπόν και κάντε την ανατροπή!

Υπάρχουν στην αγορά διάφορα προϊόντα ματιών, που θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Ας δούμε τον ιδιαίτερο τρόπο χρήσης τους:


 - Αν θέλετε ένα θεαματικό βλέμμα για κάθε περίσταση, επιλέξτε ένα έντονο Kajal eyeliner σε μορφή μολυβιού. Κρατήστε το πλαγιαστά, αποφεύγοντας τη χρήση της μύτης για να μην την πλατύνετε και απλώστε το κοντά στις βλεφαρίδες σαν eye liner.Aν θέλετε το αποτέλεσμα να φαίνεται σαν σκιά, απλώστε το προϊόν ''σβήνοντάς'' το προς τα πάνω και προς τα έξω με τα δάχτυλα ή μ ένα πινελάκι.
 - Αν θέλετε ένα έντονο καλοκαιρινό χρώμα στα μάτια με μόνο ένα μολύβι που θα κάνει και χρήση σκιάς, επιλέξτε ένα χοντρό μολύβι σε μία ουδέτερη απόχρωση μπεζ χρυσαφί και απλώστε το με μία πιο χοντρή γραμμή σύριζα στις βλεφαρίδες επάνω και κάτω από το μάτι.

- Αν θέλετε ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία αποχρώσεις σε μολύβι-σκιά. Επιλέξτε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για το τόξο κάτω από το φρύδι και πιο σκούρες για το κινητό βλέφαρο.

- Αν έχετε ήδη διάφορα λεπτά μολύβια χρωματιστά στο σπίτι, με την προϋπόθεση βέβαια να είναι μαλακά στην υφή τους, μπορείτε να δημιουργήσετε στην εξωτερική γωνία του ματιού μία σταγόνα έντονη με το μολύβι σας και στη συνέχεια με ένα πινελάκι να σβήσετε απαλά το χρώμα προς το κέντρο του κινητού βλεφάρου. Έτσι θα σχηματιστεί μία όμορφη απόχρωση σκιάς. Συνεχίστε με μία λεπτή γραμμή από το ίδιο μολύβι στα κάτω βλέφαρα και... είστε πανέτοιμες!

- Αν είστε αθλητικός τύπος ή θέλετε να έχετε μακιγιάζ και όταν κολυμπάτε, επιλέξτε ένα μολύβι -σκιά αδιάβροχο, που μένει αναλλοίωτο στο νερό , εφαρμόζεται πολύ εύκολα χάρη στην κρεμώδη υφή του και σας χαρίζει ένα υπέροχο look χωρίς μουτζουρώματα.

- Αν είστε ''μυημένες'' στη χρήση του eyeliner, μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα έντονο καλοκαιρινό χρώμα σε τυρκουάζ, πράσινη, ή μωβ απόχρωση και απλά να τραβήξετε μία λεπτή γραμμή που θα τονίσει το βλέμμα, θα του χαρίσει ένταση και θα δείχνει πανέμορφο και απλό.

Διασκεδάστε με τα χρώματα εύκολα και απλά και αποκτήστε τον "εξωτικό'' στυλ που επιθυμείτε γι αυτό το καλοκαίρι! Εξάλλου το μαύρισμα μας βοηθάει ήδη πολύ στο να το πετύχουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου