Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Τips για υπέροχη λάμψη και μπρονζέ look! Η μόδα αυτό το καλοκαίρι, είναι γεμάτη ιριδίζουσες αποχρώσεις και εκτυφλωτικούς τόνους. Είναι δροσερή, σέξι και εκρηκτική! Δεν έχετε παρά να μακιγιάρετε και το πρόσωπό σας με το πνεύμα της μόδας!

Τips για υπέροχη λάμψη και μπρονζέ look!

Η μόδα αυτό το καλοκαίρι, είναι γεμάτη ιριδίζουσες αποχρώσεις και εκτυφλωτικούς τόνους. Είναι δροσερή, σέξι και εκρηκτική! Δεν έχετε παρά να μακιγιάρετε και το πρόσωπό σας  με το πνεύμα της μόδας!

 
Θέλετε να τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας; Εύκολο! Αρκεί να εφαρμόσετε τα tips που σας προτείνουμε:

Με τη βοήθεια μιας πούδρας Terracotta, μπορούμε να έχουμε το τέλειο περίγραμμα προσώπου και να αναδείξουμε τη φυσική μας ομορφιά. Χρειαζόμαστε απλά, μια νότα μπρονζέ λάμψης. Δείτε πως:

Βήμα 1. Τινάξτε την περιττή ποσότητα πούδρας από το πινέλο σας.

Βήμα 2. Σχηματίστε ένα ημικύκλιο ξεκινώντας από τους κροτάφους και συνεχίζοντας κάτω από τα ζυγωματικά.

Βήμα 3. Ξεκινώντας από τα μέσα των ζυγωματικών, σχηματίστε ακόμη ένα ημικύκλιο, σταματώντας λίγο πριν τη γωνία των χειλιών.

Και τώρα που η επιδερμίδα μας ακτινοβολεί υγεία και λάμψη, πως μπορούμε να αναδείξούμε ακόμη περισσότερο το περίγραμμα του προσώπου μας; Εύκολα.... και απλά!

Με τη βοήθεια ενός σετ φωτεινότητας σε ροζέ και μπεζ αποχρώσεις, μπορείτε με πολύ απλό τρόπο, να αναδείξετε το περίγραμμα του προσώπου σας. Δείτε πως:

Βήμα 1. Τονίστε το οστό των φρυδιών απλώνοντας τη ματ ροζ απόχρωση κάτω από τα φρύδια σας.

Βήμα 2. Φωτίστε τα σημεία των οστών του προσώπου με την  ιριδίζουσα ροζ απόχρωση, εφαρμόζοντας τη στα ζυγωματικά πάνω από τα οστά των φρυδιών, στις κλείδες, στο ντεκολτέ σας και στη ράχη της μύτης σας.

Βήμα 3. «Σμιλέψτε» τα χαρακτηριστικά σας απλώνοντας την ιριδίζουσα μπεζ απόχρωση στα βλέφαρα και στα μάγουλα, στα σημεία  κάτω από τα ζυγωματικά σας.


Καλές Διακοπές!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου