Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Το μυστικό για δροσιά και αυτοπεποίθηση όλη μέρα! Δροσερή όλη μέρα ακόμα και στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού; Ποιο είναι το μυστικό σας όπλο; Μα φυσικά το αποσμητικό σας!

Το μυστικό για δροσιά και αυτοπεποίθηση όλη μέρα!

Δροσερή όλη μέρα ακόμα και στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού; Ποιο είναι το μυστικό σας όπλο; Μα φυσικά το αποσμητικό σας!

 
Αντιμετωπίστε το πρόβλημα της εφίδρωσης και της κακοσμίας στην καθημερινότητα σας,, με ένα αποσμητικό που θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα όλο το 24ωρο.

Τα αποσμητικά διαθέτουν διάφορες μορφές ,ώστε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες σας , αλλά και σε αυτές της επιδερμίδας σας.

  • Ο οργανισμός μας κάτω από κανονικές συνθήκες, παράγει 1 λίτρο ιδρώτα την ημέρα από όλο μας το σώμα, άρα δεν έχετε λόγους να νιώθετε άσχημα επειδή ιδρώνετε.
  • Το άγχος, οι απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και ορμονικοί παράγοντες, μπορούν να προκαλέσουν έντονη εφίδρωση.
  • Τροφές πλούσιες σε καρυκεύματα επίσης μπορεί να ανεβάσουν τη θερμοκρασία του οργανισμού μας και να προκαλέσουν εφίδρωση.
  • Αν εμπιστευτείτε ένα αποσμητικό με ήπια σύνθεση, μπορείτε να έχετε μασχάλες με απαλή και λεία επιδερμίδα και ταυτόχρονα να είστε τέλεια προστατευμένη από την εφίδρωση όλο το 24ωρο.
  • Αν. αποτριχώνετε τις μασχάλες σας με ξυραφάκι, αυτό συχνά προκαλεί ερεθισμούς. Μπορείτε να τους αντιμετωπίστε παράλληλα με την κακοσμία και την εφίδρωση, με ένα αποσμητικό είτε σε σπρέι , είτε σε roll on, που να έχει στη σύνθεσή του ενυδατικά και απαλυντικά συστατικά, που ανακουφίζουν και περιποιούνται την επιδερμίδα.
  • Αν το αποσμητικό που χρησιμοποιείτε αφήνει λευκά σημάδια στο t-shirt σας, την επόμενη φορά που θα αγοράσετε αποσμητικό, επιλέξτε μία σύνθεση με σιλικόνη και μαλακτικά στοιχεία που δεν δημιουργούν λευκά σημάδια στα ρούχα σας.

Η κορυφαία αθλήτρια του τένις στον κόσμο Caroline Wozniacki μας εξομολογείται:

'' Για να είστε οι καλύτερες πρέπει να χρησιμοποιείτε τα καλύτερα. Για να εκπληρώσω το όνειρό μου και να γίνω παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις, χρειάστηκε πάθος και επιμονή. Με τη συνεργασία μου με την Oriflame ελπίζω να γίνω πηγή έμπνευσης και για άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο για να γίνουν οι καλύτερες σε ότι κάνουν. Σαν γυναίκα θέλω να αισθάνομαι όμορφη και καλά με το σώμα μου. Γι' αυτό εγώ και η αποσμητική σειρά Activelle της Oriflame κάνουμε το τέλειο παιχνίδι! ''

Περισσότερα στο video που ακολουθεί.
 http://www.youtube.com/watch?v=tH2zSV8dfvM&feature=player_embedded

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου