Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

H επανάσταση στην αντιγήρανση! Είχατε φανταστεί ποτέ ότι μπορείτε να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας την πολύτιμη φροντίδα που της αξίζει, με αληθινή σκόνη διαμαντιού;

H επανάσταση στην αντιγήρανση!

Είχατε φανταστεί ποτέ ότι μπορείτε να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας την πολύτιμη φροντίδα που της αξίζει, με αληθινή σκόνη διαμαντιού; 

 
Ανακαλύψτε τη νέα  καινοτομία για την ομορφιά της επιδερμίδας και απολαύστε λάμψη και νεανική υφή όλο το χρόνο, για την υπόλοιπη ζωή σας! Η σκόνη διαμαντιών φέρνει πραγματικά την επανάσταση στην αντιγήρανση!

Λένε ότι τα πιο όμορφα διαμάντια δημιουργούνται ύστερα από λείανση και γυάλισμα. Τώρα μπορείτε να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας την ίδια φροντίδα, με καλλυντικά εμπλουτισμένα με πραγματική σκόνη διαμαντιού, που προσφέρει άμεσα αναζωογόνηση, λείανση και νεανική λάμψη.

Τι ακριβώς κάνει το επαναστατικό σύμπλεγμα ''Diamond Elixir'' με σκόνη διαμαντιού;

  • Δρα απευθείας στα κύτταρα αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής τους.
  • Καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης και επιβραδύνει το ρυθμό σχηματισμού ρυτίδων.
  • Αποκαθιστά τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας.
  • Χαρίζει φωτεινότητα με ανάλαφρη λάμψη και ομοιόμορφη υφή.
  • Συσφίγγει άμεσα και διατηρεί τη νεανική ομορφιά της επιδερμίδας.

Τα διαμάντια είναι παντοτινά λένε... η επιδερμίδα σας δεν θέλετε να μένει για πάντα νεανική και όμορφη;
Αν η απάντησή σας είναι ναι, η λύση βρίσκεται στη σειρά Diamond Cellular από την Oriflame!

Ανακαλύψτε και σεις την ολοκληρωμένη φροντίδα της και χαρίστε στην επιδερμίδα σας θεϊκή ακτινοβολία και λάμψη στη στιγμή!

Και κάτι ακόμα:

Η σειρά διαθέτει ένα απολεπιστικό προϊόν που κάνει θαύματα!

To Diamond Cellular Illuminating Exfoliator, εμπλουτισμένο με πραγματική πούδρα διαμαντιού, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, απολεπίζει σε βάθος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει μια φωτεινή και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα σας, με ομοιόμορφο τόνο.

Τρόπος χρήσης του Diamond Cellular Illuminating Exfoliator

Απλώστε μια μικρή ποσότητα με κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφαιρέστε με νερό και σκουπίστε το πρόσωπό σας με ταμποναριστές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα. Για καλύτερα αποτελέσματα συνεχίστε με την εφαρμογή της κρέμας ημέρας ή νύχτας από την ίδια σειρά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου