Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί να αφήσετε τον ήλιο να χαλάσει το καλοκαίρι σας; Δείτε τις συμβουλές μας και μάθετε πως θα έχετε όμορφα, προστατευμένα μαλλιά όλο το καλοκαίρι!

Γιατί να αφήσετε τον ήλιο να χαλάσει το καλοκαίρι σας;

Δείτε τις συμβουλές μας και μάθετε πως θα έχετε όμορφα, προστατευμένα μαλλιά όλο το καλοκαίρι!

 
Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται καθημερινά από διάφορους παράγοντες όπως είναι το styling, οι βαφές, το στρες, η κακή διατροφή, η ρύπανση και φυσικά η ηλιακή ακτινοβολία ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο καλύτερος τρόπος για να δεχθούμε από τον ήλιο μόνο το ευχάριστο πρόσωπο του... είναι να επιλέξουμε μία σωστή φροντίδα για τα μαλλιά μας, ώστε αυτά να ακτινοβολούν λάμψη, φρεσκάδα και υγεία!

Η περιποίηση των μαλλιών είναι μία απλή υπόθεση ρουτίνας. Με τα κατάλληλα προϊόντα μπορούμε να έχουμε πάντα μία εντυπωσιακή εμφάνιση με μαλλιά που λάμπουν!

Τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται είναι η προστασία, η θρέψη και η αναδόμηση τους.

Η Oriflame, αυτό το καλοκαίρι, θα είναι ο ιδανικός σας σύμμαχος για να διατηρήσετε την τέλεια εικόνα στα μαλλιά σας, χάρη στην Hair X Summer Care σειρά προϊόντων της!

Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, το κολύμπι και η αλμύρα της θάλασσας, μπορούν να επηρεάσουν το χρώμα των μαλλιών σας ξεθωριάζοντάς το ή να κάνουν την τρίχα να φαίνεται θαμπή και ξηρή.

Με τη βοήθεια των Hair X Summer Care, με UV Forte + και βιταμίνη Ε ,που δημιουργούν ένα ισχυρό φίλτρο προστασίας από τις υπεριώδεις ακτίνες UV και χάρη στο συνδυασμό τους από οξέα φρούτων και ενεργά συστατικά, η υγρασία των μαλλιών σας αποκαθίσταται  και τους χαρίζουν μία υγιή λάμψη.

Η σειρά διαθέτει σαμπουάν και μαλακτικό σε σπρέι, που απαλύνουν τα μαλλιά και τα προστατεύουν από τις φθορές του ήλιου, αλλά και μία μάσκα μαλλιών που μπορείτε να την απλώνετε σε λουσμένα μαλλιά μία φορά τη βδομάδα,στη συνέχεια χτενίζετε τα μαλλιά σας και την αφήνετε να δράσει για 5-10 λεπτά. Αφαιρείτε το προϊόν με άφθονο νερό και  αμέσως βλέπετε τα μαλλιά σας να δείχνουν υπέροχα!

Μικρές συμβουλές:

- Οι συσκευές styling μπορούν να δημιουργήσουν όμορφα χτενίσματα αλλά συχνά προκαλούν φθορές και αφυδάτωση στην τρίχα, κάνοντας τα μαλλιά να δείχνουν ατίθασα και άγρια.
Τώρα υπάρχει μία λοσιόν προστασίας κατά της θερμότητας, η Hair X Styling Heat Protection Lotion που την απλώνετε στα μαλλιά σας πριν το χτένισμα και τα
προστατεύει από τη θερμότητα, τα θρέφει, προλαμβάνει το σπάσιμο της τρίχας και την αφυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα τα αφήνει ανάλαφρα , απαλά και
ευκολοχτένιστα.

- Αν θέλετε τα μαλλιά σας να είναι λαμπερά, βουρτσίστε τα πριν μπείτε στο ντους, σκύβοντας και φέρνοντας τα προς τα κάτω για να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος .Στη συνέχεια εφαρμόστε μερικές κινήσεις μασάζ στο κεφάλι και τις ρίζες των μαλλιών σας κατά τη διάρκεια του λουσίματος

- Μην χρησιμοποιείτε μπιστολάκι κάθε φορά που λούζεστε. Αφήνετε μερικές φορές τα μαλλιά σα σαν στεγνώνουν με φυσικό τρόπο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου