Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή! Καλοκαίρι... όμορφος καιρός, διάθεση για βραδινή έξοδο... αλλά η κούραση της ημέρας είναι εμφανής ειδικά στα μάτια μας! Τι μπορούμε να κάνουμε γρήγορα και απλά;

Ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή!

Καλοκαίρι... όμορφος καιρός, διάθεση για βραδινή έξοδο... αλλά η κούραση της ημέρας είναι εμφανής ειδικά στα μάτια μας! Τι μπορούμε να κάνουμε γρήγορα και απλά;


 
Για να αφαιρέσετε από τα  μάτια σας την κούραση της ημέρας, τους μαύρους κύκλους, τυχόν πρήξιμο ή  σακούλες, και για να αποκτήσετε βλέμμα ξεκούραστο στη στιγμή,  ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Προετοιμάστε την περιοχή των ματιών
Αφού καθαρίσετε την περιοχή γύρω από τα μάτια με το ειδικό λάδι ή τζελ ματιών, και αφαιρέσετε κάθε ίχνος ρύπων ή μακιγιάζ , απλώστε μία πλούσια στρώση από την κρέμα ματιών σας, με απαλές κυκλικές  κινήσεις, στο πόδι της χήνας και ταμπονάροντας απαλά κατά μήκος του κάτω βλέφαρου. Προτιμήστε κρέμες που περιέχουν βιταμίνες  και συστατικά που βοηθούν στον αποχρωματισμό των μαύρων κύκλων και  μειώνουν τα πρηξιματάκια.


2. Καλύψτε τις δυσχρωμίες και τις ατέλειες με κονσίλερ
Το μυστικό όπλο για τους μαύρους κύκλους είναι να χρησιμοποιήσετε τη σωστή απόχρωση κονσίλερ. Γι  αυτό προσοχή! Επιλέξτε απόχρωση ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτό από αυτόν της επιδερμίδας σας. Απλώστε κονσίλερ και στο κινητό βλέφαρο για να χαρίσετε διάρκεια στης σκιές σας και να διατηρήσετε αναλλοίωτο το μακιγιάζ σας όλο το βράδυ!


3. Τονίστε την εκφραστικότητα των ματιών σας
Απλώστε δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας ,αφού δώσετε το χρόνο όμως να στεγνώσει η πρώτη στρώση για 1-2 λεπτά. Απλώστε τη μάσκαρα κρατώντας το βουρτσάκι όσο πιο κοντά στη βάση και κινηθείτε  με ανοδικές κινήσεις προσπαθώντας να δημιουργήσετε όγκο και να τους δώσετε σχήμα.

4.  Φωτίστε το βλέμμα σας με φυσικές σκιές
Επιλέξτε φωτεινές σκιές σε γήινες φυσικές αποχρώσεις. Το βλέμμα σας θα δείξει πιο φωτεινό και ξεκούραστο.


5.  Δώστε ιδανικό σχήμα στα φρύδια σας
Χτενίστε τα φρύδια σας  χρησιμοποιώντας διάφανη μάσκαρα ή ειδικό τζελ  φρυδιών για να τελειοποιήσετε το σχήμα τους. Χρησιμοποιήστε ειδικό μολύβι φρυδιών ή λίγη ποσότητα σκιάς ματιών για να συμπληρώσετε πιθανά κενά ή ατέλειες στο σχήμα τους.


Καλή σας Διασκέδαση!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου