Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς να επιλέξετε τις μάσκες ομορφιάς Οι μάσκες ομορφιάς είναι πολύ πλούσιες σε δραστικά συστατικά και το αποτέλεσμα της εφαρμογής τους είναι άμεσο και εντυπωσιακό, με την προϋπόθεση ότι θα επιλέξετε την κατάλληλη για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Πώς να επιλέξετε τις μάσκες ομορφιάς

Οι μάσκες ομορφιάς είναι πολύ πλούσιες σε δραστικά συστατικά και το αποτέλεσμα της εφαρμογής τους είναι άμεσο και εντυπωσιακό, με την προϋπόθεση ότι θα επιλέξετε την κατάλληλη για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

 
Η μάσκα ομορφιάς είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ κάθε γυναίκας! Υπάρχουν μάσκες που καθαρίζουν την επιδερμίδα μας σε βάθος, άλλες που προσφέρουν σύσφιξη και ελαστικότητα, άλλες που χαρίζουν λάμψη και ενυδάτωση και άλλες που μας χαρίζουν, απαλότητα, άνεση και φρεσκάδα.

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα σας-θαμπή επιδερμίδα, κουρασμένο πρόσωπο, αφυδάτωση, χαλάρωση, «άγρια» υφή, υπάρχει πάντα η κατάλληλη μάσκα ομορφιάς που θα σας το λύσει! Τα αποτελέσματα τους είναι άμεσα και τα αντιλαμβανόμαστε στον καθρέφτη μας μετά από κάθε χρήση.

Πώς να επιλέγετε τη μάσκα ομορφιάς

  • Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα χρειάζεστε μία μάσκα καθαριστική που θα απορροφά και την υπερέκκριση σμήγματος . Oι μάσκες κατά της λιπαρότητας έχουν σαν βασικό συστατικό τους τον άργιλο, που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, απομακρύνει τις ακαθαρσίες και συσφίγγει τους πόρους .
  • Aν έχετε ξηρή επιδερμίδα, χρειάζεστε μία μάσκα ενυδάτωσης. Οι ενυδατικές μάσκες αποκαθιστούν την υγρασία της επιδερμίδα και της χαρίζουν λάμψη και φωτεινότητα. Συνήθως είναι πλούσιες σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Εάν το δέρμα σας είναι αφυδατωμένο υπάρχει περίπτωση να νιώσετε μικρά «τσιμπηματάκια» στην άμεση επαφή, που όμως μετά από 10΄υποχωρούν.
  • Αν χρειάζστε αντιγηραντική φροντίδα και θέλετε να απαλύνετε γραμμές ξηρότητας και ρυτίδες, επιλέξτε μια αντιγηραντική μάσκα .Οι αντιγηραντικές μάσκες λειαίνουν τις ρυτίδες και βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας. Είναι συνήθως εμπλουτισμένες με ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και πολύ θρεπτικά συστατικά για άμεσα θεαματικά αποτελέσματα.

Τρόπος χρήσης

  • Απλώνετε μια πλούσια στρώση προϊόντος σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.
  • Αφήνετε το προϊόν να δράσει για 15-20 '.
  • Αφαιρείτε με άφθονο νερό εκτός και αν η μάσκα σας είναι σε μορφή gel που στεγνώνει, οπότε την αφαιρείτε τραβώντας απαλά από κάτω προς τα πάνω σαν ένα διάφανο φιλμ και συνεχίζετε ξεπλένοντας το πρόσωπό σας με νερό.
  • Ιδανικά μπορεί να έχει προηγηθεί και ένα peeling προσώπου, ώστε να απολαύσετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας.

H συχνότητα χρήσης της μάσκας

Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε μία με δύο φορές την εβδομάδα, μια μάσκα που να καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου