Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Πούδρα η τελευταία και μαγική πινελιά! Η πούδρα σταθεροποιεί το αποτέλεσμα της άψογης βάσης του μακιγιάζ, φιξάρει και αναδεικνύει τα χρώματα που χρησιμοποιούμε και δίνει στην επιδερμίδα μας βελούδινη υφή και όψη.

Πούδρα η τελευταία και μαγική πινελιά!

Η πούδρα σταθεροποιεί το αποτέλεσμα της άψογης βάσης του μακιγιάζ, φιξάρει και αναδεικνύει τα χρώματα που χρησιμοποιούμε και δίνει στην  επιδερμίδα μας βελούδινη υφή και όψη.

 
Σήμερα, όλο και  περισσότερες γυναίκες, υιοθετούν ένα φυσικό ανάλαφρο look στο μακιγιάζ τους, που υπογραμμίζει τα χαρακτηριστικά τους, με μια αίσθηση απαλότητας και κομψότητας. Με λίγα λόγια θέλουν ένα ''nude'' σχεδόν αόρατο μακιγιάζ!

Η σωστή εφαρμογή της βάσης της επιδερμίδας, είναι το μυστικό της επιτυχίας ενός  τέτοιου μακιγιάζ.
Ξεκινάμε λοιπόν  με μία φυσική απόχρωση make-up για όλο το πρόσωπο. Απλώνουμε concealer στην περιοχή των ματιών και στο κινητό βλέφαρο και μετά...  για ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια, χρειάζεται και μια τελευταία πινελιά !

Οι πούδρες υπάρχουν σε 2 μορφές, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε.

1. Αν σας ενδιαφέρει να χαρίσετε διάρκεια στο μακιγιάζ σας και να κάνετε διορθώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά αν η επιδερμίδα σας έχει τάση λιπαρότητας, χρειάζεστε πούδρα σε  μία μορφή κόμπακτ.

2. Αν αυτό που χρειάζεστε είναι ένα διάφανο αποτέλεσμα κυρίως για λάμψη και φωτεινότητα, τότε η πούδρα σε μορφή σκόνης θα σας φανεί  πιο χρήσιμη.

Στην Oriflame δημιουργήσαμε μία διάφανη λευκή πούδρα, ιδανική για κάθε επιδερμίδα. Με ένα μοναδικό συστατικό , το Illuma Flair που έχει την ικανότητα να ''αντιγράφει'' την απόχρωση της επιδερμίδας σας και να διαχέει το φως σε όλο το πρόσωπο για άψογο αποτέλεσμα σε κάθε είδους φωτισμό!

Ο Celebrity Make-up Artist Jonas Wramell λέει χαρακτηριστικά για το προϊόν αυτό:  «Αφού εφαρμοστεί στο πρόσωπο η λευκή πούδρα, μεταμορφώνεται σε μία υπέροχη διάφανη στρώση που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τόνο επιδερμίδας, σταθεροποιεί το make-up και διατηρεί την επιδερμίδα χωρίς γυαλάδα. Το αποτέλεσμα είναι τέλεια ματ επιδερμίδα με φυσική λάμψη».

Τα μικρά μυστικά της πούδρας

  • Απλώστε την πούδρα στο πρόσωπο και το λαιμό σας, με ένα φαρδύ πινέλο για καλύτερο φινίρισμα.
  • Τινάξτε την περιττή ποσότητα πούδρας σε ένα χαρτομάντιλο πριν την εφαρμόσετε στο πρόσωπο σας.
  • Αν χρησιμοποιείτε πον- πον ή σφουγγαράκι, θυμηθείτε να το πλένετε και να το στεγνώνετε τακτικά.
  • Περάστε μία ανάλαφρη στρώση πούδρας αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ σας σε όλο το πρόσωπο. Τα χρώματα θα διατηρηθούν πολύ περισσότερο χρόνο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου