Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Μαλλιά με χρώμα, υγιή και λαμπερά! Τα βαμμένα μαλλιά για να διατηρηθούν υγιή λαμπερά, μεταξένια και με υπέροχο χρώμα, χρειάζονται περιποίηση με εξειδικευμένα προϊόντα.

Μαλλιά με χρώμα, υγιή και λαμπερά!

Τα βαμμένα μαλλιά για να διατηρηθούν υγιή λαμπερά, μεταξένια και με υπέροχο χρώμα, χρειάζονται περιποίηση με εξειδικευμένα προϊόντα.

 
Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται  καθημερινά  από τις καιρικές συνθήκες , την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και τις συχνές  χημικές και μηχανικές  εργασίες, όπως είναι η βαφή, η περμανάντ, το ίσιωμα, το σίδερο ή το πιστολάκι.
Παρόλο που οι σύγχρονες βαφές είναι πιο πλούσιες σε θρεπτικά και μαλακτικά  συστατικά, τα μαλλιά μας δεν παύουν να κουράζονται από όλα αυτά. Χωρίς την κατάλληλη φροντίδα το χρώμα  ξεθωριάζει  και παρατηρούμε  λιπαρότητα στη ρίζα των μαλλιών και ξηρότητα ή σπασίματα και ψαλίδα στις άκρες τους.
To αποτέλεσμα όλων αυτών;  Τα μαλλιά μας θαμπώνουν, χάνουν τη λάμψη και την απαλότητα τους.


Υπάρχει λύση;

Ναι, αν επιλέξετε μία εξειδικευμένη περιποίηση που θα τα βοηθήσει να παραμείνουν υγιή και να διατηρήσουν το λαμπερό τους χρώμα.

Ακολουθήστε  τις συμβουλές μας:
  • Επιλέξτε σαμπουάν  κατάλληλα για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά που  συγκρατούν τις χρωστικές, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα.
  • Χρησιμοποιείστε πάντα μετά το σαμπουάν μαλακτική κρέμα της ίδιας σειράς ειδικά στις άκρες τους για να ενυδατώσετε τα μαλλιά και να αποφύγετε το σπάσιμο της τρίχας .
  • Μια με δυο φορές την εβδομάδα χρησιμοποιείστε μια μάσκα μαλλιών .Οι μάσκες περιέχουν θρεπτικά και αναπλαστικά συστατικά που ενισχύουν τη δομή της τρίχας και επαναφέρουν τη λάμψη, την ελαστικότητα και την απαλότητά της.
  • Για ακόμη μεγαλύτερη λάμψη, ξεβγάλετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό. Θα ακτινοβολούν .
  • Μη βουρτσίζετε ποτέ τα μαλλιά σας όταν είναι βρεγμένα . Χτενίστε τα όσο είστε ακόμα στο ντους και απλώστε τη μαλακτική κρέμα, αλλιώς καλύτερα να περιμένετε να στεγνώσουν.
  • Τα μαλλιά σας θα είναι ακόμα πιο όμορφα, εάν κόβετε  συχνά τις άκρες τους. Έτσι θα μακραίνουν ομοιόμορφα και χωρίς να πιάνουν ψαλίδα.

Στην Oriflame υπάρχει η σειρά HairX Colour Protect, με το μοναδικό σύμπλεγμα ColourPro+ που προστατεύει τη λάμψη και το χρώμα των βαμμένων μαλλιών, ενώ ειδικά φίλτρα χαρίζουν απόλυτη προστασία από τις ηλιακές ακτίνες UV.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου