Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Σκιές ματιών για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σας Εμπνευστείτε από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αποκτήστε τις νέες παλέτες με τις μοντέρνες αποχρώσεις στις σκιές ματιών και απογειώστε το μακιγιάζ σας!

Σκιές ματιών για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σας

Εμπνευστείτε από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αποκτήστε τις νέες παλέτες με τις μοντέρνες αποχρώσεις στις σκιές ματιών και απογειώστε το μακιγιάζ σας!
 
Αν θέλετε να αποκτήσετε  νέα εμφάνιση και να διασκεδάσετε με τους ατέλειωτους συνδυασμούς αποχρώσεων που σας προσφέρουν οι Oriflame Pure Colour Eye Shadow Palettes, με τις 8 αποχρώσεις σε 3 διαφορετικές εκδοχές, πάμε να σας δείξουμε το πώς!


Βήμα 1ο : Απλώστε μία ανοιχτή απόχρωση σαν βάση σε όλη την επιφάνεια του κινητού βλεφάρου και στην περιοχή κάτω από το φρύδι, για φωτεινότητα και λάμψη στο βλέμμα

Βήμα 2ο : Επιλέξτε μία πιο σκούρα απόχρωση για να τονίσετε το βλέμμα και να δημιουργήσετε βάθος, απλώνοντας τη σκιά από έξω προς τα μέσα, μόνο στην περιοχή του κινητού βλεφάρου, χωρίς να την απλώσετε στο τόξο κάτω από το φρύδι. Σβήστε το χρώμα  με τη βοήθεια του πινέλου, απαλά προς τη μέση του βλεφάρου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία γωνία και προς το κέντρο τα χρώματα να αναμιχθούν αρμονικά

Βήμα 3ο : Σχεδιάστε το κάτω βλέφαρο με μία λεπτή γραμμή μολυβιού και περάστε  πάνω από το μολύβι και μόνο με τη μύτη του πινέλου της σκούρας απόχρωσης σκιας, μία λεπτή στρώση. Έτσι το μολύβι σας δεν θα  «κυλήσει», το μακιγιάζ σας θα μείνει αναλλοίωτο για ώρες και το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό.

Βήμα 4ο: Περάστε μία στρώση μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες σας!


Χρήσιμα tips

  • Αν επιθυμείτε ένα φυσικό αποτέλεσμα για ένα ανάλαφρο look, επιλέξτε τις πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις της κάθε παλέτας
  • Αν θέλετε να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας για μια βραδινή έξοδο και δεν προλαβαίνετε να γυρίσετε σπίτι, επιλέξτε τις σκιές που έχουν περισσότερη ένταση και απλά προσθέστε χρώμα!
  • Τολμήστε να πειραματιστείτε, αναμίξτε τα χρώματα μεταξύ τους και δημιουργείστε απίστευτους συνδυασμούς. Έτσι θα υιοθετήσετε το στυλ μακιγιάζ που σας ταιριάζει!
  • Οι νέες παλέτες σκιών, σας χαρίζουν την τέλεια λύση για μία εντυπωσιακή εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ!
  • Αν έχετε επιλέξει έντονο χρώμα για τα μάτια σας, ολοκληρώστε ιδανικά το μακιγιάζ σας με μία ανάλαφρη απόχρωση ρουζ και συνδυάστε τη με ένα φυσικό χρώμα για τα χείλη ή μια απαλή νότα lip gloss.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου