Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Νιώστε όμορφες καθημερινά με 5 απλά βήματα H επιδερμίδα μας καθημερινά δέχεται «επιθέσεις» από το περιβάλλον, τη ρύπανση και τον ήλιο. Παράλληλα ταλαιπωρείται από το στρες, τους έντονους ρυθμούς, το κάπνισμα, την άστατη διατροφή, την έλλειψη γυμναστικής και πιθανά το αλκοόλ. Αποτέλεσμα όλων αυτών και σε συνδυασμό με τον βιολογικό ρυθμό γήρανσης, είναι μία επιδερμίδα αφυδατωμένη, με γραμμές ξηρότητας, έλλειψη σφριγηλότητας, ρυτίδες και θαμπή εμφάνιση.

Νιώστε όμορφες καθημερινά με 5 απλά βήματα
H επιδερμίδα μας καθημερινά δέχεται «επιθέσεις»  από το περιβάλλον, τη ρύπανση και τον ήλιο. Παράλληλα ταλαιπωρείται από το στρες, τους έντονους ρυθμούς, το κάπνισμα, την άστατη διατροφή, την έλλειψη γυμναστικής και πιθανά το αλκοόλ. Αποτέλεσμα όλων αυτών  και σε συνδυασμό με τον βιολογικό ρυθμό γήρανσης, είναι μία επιδερμίδα αφυδατωμένη, με γραμμές ξηρότητας, έλλειψη σφριγηλότητας, ρυτίδες και θαμπή εμφάνιση.

 
Υπάρχει λύση;

Ναι, με σύμμαχο ομορφιάς την Oriflame!

H σειρά Optimals διαθέτει στη γκάμα της όλα όσα χρειάζεστε για μια ολοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα και σας χαρίζει την απόλαυση μιας τέλειας περιποίησης σε 5 απλά βήματα.

1ο βήμα : Καθαρισμός με τη βοήθεια του γαλακτώματος Optimals Cleansing milk ή ενός προϊόντος wash όπως το Optimals Foaming cleanser που προϋποθέτει  την χρήση του με τη βοήθεια νερού. Το προιόν καθαρισμού απομακρύνει τις ακαθαρσίες και τους ρύπους που επικάθονται στην επιδερμίδα μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφαιρεί το μακιγιάζ και το σμήγμα και αφήνει την επιδερμίδα μας φρέσκια και τέλεια καθαρή.


2ο βήμα: Τόνωση με τη χρήση της λοσιόν Optimals Normalising Toner, που συμπληρώνει το στάδιο του καθαρισμού, αφαιρεί και τα τελευταία υπολείμματα μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα τονώνει, συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα μας.

3ο βήμα: Ενυδατική κρέμα ημέρας Optimals Oxugen Boost Day Shield SPF 30, για προστασία από το περιβάλλον και τις καθημερινές φθορές του, για  ενίσχυση της υγρασίας και φυσικά αντηλιακή φροντίδα spf 30 για προστασία από τις δυσάρεστες επιδράσεις του ήλιου. Απλώστε την καθημερινά σε καθαρό πρόσωπο, με απαλές κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την  περιοχή των ματιών.

4ο βήμα: Αντιγηραντική  προστασία  με την κρέμα νύχτας Optimals Time Relax, που συμπληρώνει τις ανάγκες της επιδερμίδας σε θρεπτικά συστατικά, απαλύνει τις γραμμές ξηρότητας και τις ρυτίδες και αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας μας.

5ο βήμα: Για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, απλώστε την ειδική κρέμα ματιών Optimals Oxygen Boost, σε πολύ μικρή ποσότητα και με απαλές κυκλικές κινήσεις γύρω από τα μάτια, χωρίς να φτάσετε πολύ κοντά στον δακρυϊκό πόρο. Η κρέμα ματιών προσφέρει οξυγόνωση, προστατεύει από γραμμές ξηρότητας ή ρυτίδες, απαλύνει τις γραμμές έκφρασης και κάνει την περιοχή των ματιών να δείχνει ξεκούραστη και νεανική.

Αν και σεις θέλετε να έχετε μία επιδερμίδα που θα ακτινοβολεί φρεσκάδα , με απαλή υφή, λάμψη και νεανική εμφάνιση ,δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε αυτά τα 5 απλά βήματα και είμαι σίγουρη ότι θα απολαύσετε τα αποτελέσματά τους!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου