Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Aπολέπιση, το μυστικό της όμορφης επιδερμίδας Για επιδερμίδα λαμπερή, βελούδινη, λεία και απαλή, το πρώτο και βασικό μέλημα είναι η τακτική απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, από το πρόσωπο και το σώμα μας.

Aπολέπιση, το μυστικό της όμορφης επιδερμίδας

Για επιδερμίδα λαμπερή, βελούδινη, λεία και απαλή, το πρώτο και βασικό μέλημα είναι η τακτική απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, από το πρόσωπο και το σώμα μας.

 
Το πήλινγκ ή απολέπιση, η απομάκρυνση δηλαδή των νεκρών κυττάρων του δέρματος, από το πρόσωπο και το σώμα μας είναι μια φροντίδα ομορφιάς που κάποιες γυναίκες παραμελούν με αποτέλεσμα να έχουν δέρμα θαμπό, άτονο και με άγρια υφή.

Αντίθετα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπο και το σώμα μας, δίνουμε την ευκαιρία στην επιδερμίδα μας να ανανεωθεί πιο γρήγορα, να διατηρήσει την ζωντάνια, την απαλότητα και τη λάμψη της. Με το πήλινγκ τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος, καθαρίζουν σε βάθος οι πόροι και αναζωογονείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αφού με την τριβή διεγείρονται οι ινοβλάστες του δέρματος.

Απολέπιση σώματος

Σε καθαρό υγρό δέρμα,  κάνετε κυκλικές κινήσεις μασάζ, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα σημεία που έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση νεκρών κύτταρων όπως οι αγκώνες , οι φτέρνες και τα γόνατα. Προσέχουμε όμως, είτε πρόκειται για το πρόσωπο είτε για το σώμα μας, οι κινήσεις μας να είναι απαλές ώστε να μην προκαλέσουμε μικροτραυματισμούς ή ερεθισμούς, και δεν ξεχνάμε να βρέχουμε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συχνά τα χέρια μας.Το πήλινγκ δεν γίνεται ποτέ σε στεγνό δέρμα!
Απολέπιση προσώπου

·         Αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή, επιλέξτε τη διαδικασία του πήλινγκ 1 φόρα τη βδομάδα με ένα προϊόν κατάλληλο για το δικό σας τύπο δέρματος που χάρη στους λεπτούς κόκκους του και την ήπια σύνθεση του, θα χαρίσει λεία και απαλή υφή στην επιδερμίδα σας.
·         Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, κάνετε  πήλινγκ 2 φόρες τη βδομάδα.H  λιπαρή επιδερμίδα λόγω της υπερέκκρισης σμήγματος, έχει ανάγκη μεγαλύτερης καθαρότητας των πόρων της και επειδή είναι πιο ανθεκτική και πιο τραχιά, συσσωρεύονται περισσότερα νεκρά κύτταρα. Σε αυτό τον τύπο επιδερμίδας, επιλέγουμε  προϊόντα με πιο έντονους απολεπιστικούς κόκκους  που χάρη στα ενεργά συστατικά τους καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα και την αφήνουν τέλεια φωτεινή και λεία

Μετά το μασάζ  αφαιρείτε το απολεπιστικό  προϊόν με άφθονο νερό, περνάτε στο πρόσωπο μία τονωτική λοσιόν και απλώστε μία πλούσια στρώση ενυδατικής κρέμας ημέρας.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε μετά το πήλινγκ, να συνεχίσετε με μία μάσκα προσώπου που θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας να αναδομηθεί σε βάθος!

Αν κάνετε πήλινγκ στο σώμα σας, χρησιμοποιήστε στη συνέχεια μια πολύ ενυδατική κρέμα σώματος ή ένα ενυδατικό έλαιο.

Εντάξτε ένα απολεπιστικό προϊόν προσώπου και σώματος στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιποίησής σας και δείτε μετά από 4 βδομάδες χρήσης τις διαφορές στο πρόσωπο και το σώμα!

Η επιδερμίδα σας θα ακτινοβολεί υγεία και νεανική λάμψη!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου