Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Make-up, τα σύγχρονα θαύματα της ομορφιάς! Η σωστή επιλογή και η σωστή εφαρμογή του make-up αποτελεί τη βάση του μακιγιάζ, χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπο και αναδεικνύει όλα τα χρώματα του μακιγιάζ που επιλέξαμε.

Make-up, τα σύγχρονα θαύματα της ομορφιάς!

Η σωστή επιλογή και η σωστή εφαρμογή του make-up αποτελεί τη βάση του μακιγιάζ, χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπο και αναδεικνύει όλα τα χρώματα του μακιγιάζ που επιλέξαμε. 

 
Όσο τέλεια επιδερμίδα και αν διαθέτει μια γυναίκα, το make-up δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της ομορφιάς της. Γιατί τα make-up καλύπτουν μια σειρά από ανάγκες της επιδερμίδας, και δεν χρησιμοποιούνται μόνο για την κάλυψη δυσχρωμιών ή ατελειών:

  • Ενυδατώνουν την επιδερμίδα μας σε βάθος, ενώ πολλά από αυτά προσφέρουν και αντιγηραντική προστασία.
  • Διαθέτουν δείκτη αντηλιακής προστασίας, για να ενισχύσουν την άμυνα της επιδερμίδας μας στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.
  • Κάνουν την επιδερμίδα μας σαν δείχνει ξεκούραστη ακόμη και μετά από μία κοπιαστική μέρα.
  • Χαρίζουν λαμπερή όψη και νεανική εμφάνιση.

Πώς να επιλέξουμε το σωστό για την επιδερμίδα μας make-up

Δοκιμάζουμε την απόχρωση που θέλουμε σε καθαρή επιδερμίδα, σε κάποιο σημείο του προσώπου και όχι στα χέρια που συνήθως δεν έχουν το ίδιο χρώμα με το πρόσωπο.

  • Επιλέγουμε τον τόνο που ταιριάζει περισσότερο στο φυσικό χρώμα της επιδερμίδας μας, ή δοκιμάζουμε μία απόχρωση μέχρι ένα τόνο πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό.
  • Προσπαθούμε ιδανικά να δούμε την απόχρωση στο φυσικό φως της ημέρας.
  • Επιλέγουμε το είδος του make-up που μας ταιριάζει ανάλογα με την καλυπτικότητα που επιθυμούμε. Υπάρχουν make-up με ανάλαφρη υφή, άλλα με μεσαία κάλυψη και άλλα με πολύ έντονο αποτέλεσμα κάλυψης.
  • Αν η επιδερμίδα μας είναι λιπαρή, μπορούμε να βρούμε make-up που βοηθούν στη ρύθμισή της λιπαρότητας και συμβάλλουν στη διατήρηση του ματ αποτελέσματος καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στην γκάμα των προϊόντων Oriflame, θα βρείτε μία πολύ μεγάλη επιλογή από make-up, που απευθύνονται σε κάθε τύπο επιδερμίδας και καλύπτουν κάθε ανάγκη!

Καλή Επιτυχία!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου